top of page

Over Easy Solar og Sempergreen slår seg sammen i Europa

Vi er glade for å kunngjøre at Over Easy Solar inngår et samarbeid med Sempergreen, Europas ledende leverandør av grønne taksystemer og materialer. Dette samarbeidet markerer et viktig steg i vår misjon om å muliggjøre solenergi og biologisk mangfold på tak ved å kombinere innovative solenergiteknologier med Sempergreens verdenskjente grønne taksystemer. Sempergreen vil være en distributør av Over Easy Solars VPV-enhet for grønne soltak, og gjøre den tilgjengelig for hele det europeiske kontinentet.



De teamleden van Over Easy Solar en Sempergreen staan achter een verticale tweezijdige zonne-unit op een groendak
Over medlemmene av teamene Easy Solar og Sempergreen


Sempergreen: Pionerer innen grønne tak og bærekraftige løsninger


Med mer enn 25 års erfaring er Sempergreen en ledende aktør i å omdanne urbane landskap og tak til grønne områder. Med en sterk global tilstedeværelse, støttet av sedum- og plantekulturer på fem kontinenter, spesialiserer de seg på innovative løsninger som vertikale hager og grønne tak. Sempergreens engasjement for bærekraft driver deres pågående innsats for å forbedre urbant biologisk mangfold, redusere varmeøyer og håndtere regnvann, slik at byer blir mer motstandsdyktige og miljøvennlige. Som grunnleggeren og styrelederen, Corné van Garderen, forklarer:


"Ved Sempergreen har vår misjon alltid vært å bringe naturen tilbake til urbane miljøer, og skape sunnere og mer bærekraftige byer. Samarbeidet med Over Easy Solar gjør det mulig for oss å ta denne misjonen til neste nivå ved å sømløst integrere fornybar energi med våre grønne taksystemer." - Corné van Garderen, Sempergreen


Bringe grønne takløsninger med solenergi til markedet


Ved å samarbeide med Sempergreen er Over Easy Solar begeistret for å fremme solintegrasjon på grønne tak, også kalt "biosolar"-løsninger. Vår løsning er spesifikt designet for å harmonisere med grønne tak. De vertikale PV-enhetene unngår konflikter mellom planter og solcellepaneler, og brukerne nyter sømløs tilgang til sine grønne tak uten å kompromittere energiproduksjonen. I tillegg eliminerer VPV-systemet behovet for påtrengende festemidler eller tung ballast, og med bare 11 kg per kvadratmeter tilleggslast til det grønne taket, er det den letteste løsningen på markedet. Det frittstående systemet reduserer også risikoen for lekkasjer og slitasje, og plug-and-play installasjonsteknikken forenkler planleggings-, installasjons- og idriftsettelsesprosesser med opptil 90%. Som grunnleggeren og administrerende direktør i Over Easy Solar forklarer: "Dette partnerskapet vil bidra til en mer bærekraftig fremtid ved å maksimere potensialet til urbane tak. Sammen leverer Over Easy Solar og Sempergreen materialene for fremtidssikre og dobbelts bærekraftige tak som passer både eksisterende og nye bygninger." – Trygve Mongstad, Over Easy Solar


Hvis du er interessert i å vite mer om våre løsninger, send oss en melding via vårt kontaktskjema, eller ta kontakt med Sempergreen for et komplett tilbud.


For mer informasjon, ta kontakt med:



bottom of page